Utskrifterna klara och inramningen har börjat

Det flyter på bra inför utställningen på Galleri Movitz 8-14 juni. Alla bilder är utskrivna (om jag inte gör någon ändring i sista stund) och idag ramade jag in 6 stycken av de ca 20 bilder, som jag tänkte hänga på Movitz. Jag såg på Facebook att Jani (som också ställer ut på Movitz) fick en hel pall med ramar att ta hand om och den tredje utställaren, Anders Andersson, far iväg till Sydafrika idag. Det blir tight för honom när han kommer hem inför utställningen. Han ska till Zimanga, där jag var för några veckor sedan. Hoppas att han får uppleva det jag och gruppen fick vara med om under vår vistelse där.

Samtidigt som jag höll på med ramning av bilder blev vårt balkongtak målat i en ljusare färg än det betonggrå som var tidigare. Det ser lite ljusare och fräschare ut med en ny färg.

Lämna ett svar