Tandvärk och fortsatt arbete med hemsidan

När jag vaknade i morse kände jag en lätt molande värk i en tand. Inte på värsta viset men jag gick upp tidigt och beställde en tid hos min tandläkare till kl 15 i morgon.

Trodde jag ja.

Vid 15:10 IDAG ringde de från tandläkaren och undrade var jag var. Så här är det att vara fritidsforskare. Ingen ordning på dagarna längre. Efter det samtalet tilltog nog värken lite och jag kände att plånboken blev lättare då jag förmodligen får betala för uteblivet besök. Valuta för pengarna. Jag får både betala och lida i två extra dagar. Ny tid på torsdag. Vi får väl se hur det går med den…..

Idag hann jag i alla fall skapa en kontaktsida för hemsidan så det går framåt hela tiden. Sen får man väl tänka igenom vad man gjort och förbättra efter hand. Tjuvkika på andras sidor och stjäla idéer från det som ser bra ut.

Vi jobbar på……

Lämna ett svar