Ny tandläkartid och fortsatt hemsidesbygge

Idag kom jag i tid till tandläkaren i alla fall. Hos tandläkaren hade de installerat en hemsida som fungerar som bokningssida. Jag var den första bokaren och också den första som missade sin tid. Oslagbart tycker jag nog.  Tanden lagades så att jag i alla fall inte ska ha värk när jag nästa vecka åker till Sydafrika. Senare blir det desto dyrare då tanden spruckit och inte var i nåt skick att skryta med. I morgon, fredag, blir det återbesök för att diskutera vilka olika typer av ingrepp som kan göras när jag återvänt hem från Zimanga i Sydafrika om några veckor.

Hemsidesarbetet rullar på i alla fall och jag har meddelat webbadressen till några kompisar, så att de kan kommentera och tycka till om innehåll och layout. Tack för det:-)

 

Lämna ett svar